ES CA

HABITATGES D'OBRA NOVA A VILADECAVALLS

He llegit i accepto la política de privacitat.
LA CASA UNIFAMILIAR DELS TEUS SOMNIS

Promoció d' obra nova formada per 14 habitatges unifamiliars de 3 a 5 dormitoris, situades en l'entorn natural de Viladecavalls.

Les cases compten amb espectaculars interiors de fins a 239 m² de superfície, 3 magnífiques terrasses i jardí privat per a gaudir del silenci i la tranquil·litat d'aquest petit municipi de la província de Barcelona.

Necessites més espai? Ho tenim! Els habitatges ofereixen la possibilitat d'afegir un espai independent amb bany, estudi privat i terrassa exterior.

Es pot demanar més?

14 habitatges unifamiliars
De 3 a 5 dormitoris
3 banys
Superfície: de 156 a 239 m²
Terrasses privades
Pati i jardí privats
A partir de 396.000€
100% ECO-FRIENDLY

T'has imaginat alguna vegada com seria la teva llar ideal? A la nostra promoció d'obra nova de Viladecavalls trobaràs cases unifamiliars amb jardí i una marcada consciència verda, sostenibles i respectuoses amb el medi ambient i amb la teva salut. Llars allunyades de la vida veïnal, pràcticament aïllats, que han apostat per l'estàndard de construcció Passivhaus per a elevar el confort dels seus interiors i reduir més d'un 75% les seves necessitats de calefacció i de refrigeració.

Estalvia en la teva factura energètica mentre cuides el medi ambient i gaudeixes del teu paradís de més de 150 m² a Viladecavalls!

Diferents grandàries d'habitatges a partir de 150 m²

Qualificació d'Eficiència Energètica

Pàrquing

Estàndard Passivhaus

APOSTA PER LA TEVA QUALITAT DE VIDA

Viladecavalls és un encantador poble de la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona. El municipi s'alça sobre una naturalesa d'alt interès ecològic i manté unes excel·lents comunicacions amb el seu entorn més urbà, tant en transport públic com privat.

La promoció se situa en l'encantador nucli urbà de ‘Vila’, a un pas de tots els serveis que puguis necessitar: comerços, centres de salut i educatius, oci, restauració i molt més els trobaràs la costat de la teva futura llar.

Gaudeix dels avantatges de viure enmig de la naturalesa amb totes les comoditats que suposa tenir una ciutat a menys de 5 minuts i a Barcelona en poc més d'un quart d'hora!

Estació de Renfe a 5 minuts caminant.
Excel·lents connexions amb C16 i C58. Accés a autopista en 3 minuts.
Accés a l'entrada de Terrassa, en 5 minuts.
Accés a l'entrada de Sabadell, en 10 minuts
Accés a l'entrada de Barcelona, en 20 minutos.
He llegit i accepto la política de privacitat.